HTML

Kupon ajánlatok mindenkinek

Aktuális kupon ajánlatok mindenkinek a Buxabaráttól:

Friss topikok

Egészségügyi állapotfelmérés kupon Debrecenben 10000ft helyett 6000 Ft-ért.

2011.07.12. 19:52 Buxabarát

Egészségügyi állapotfelmérés:

Az állapot felmérése, speciális számítógépes szűrővizsgálatokkal történik. Ezek megmutatják egyénre szabottan, hogy mennyire és mivel terhelt a szervezet, mely területekre kell odafigyelni, esetlegesen életmódot változtatni.
Szűrővizsgálatok célja:
Minden olyan terhelőanyag, ami a szervezetünk immunrendszerét gyengíti, irányított- és ellenőrzött méregtelenítéssel kivezethető. Ehhez ad információt az állapot felmérés.
A szűrővizsgálat egyik területe az egyén egészséges táplálkozásának felmérése és segítségnyújtás az egyén személyre szabott táplálkozási tervének kidolgozásában.
Hangsúlyt fektetünk a környezeti ártalmak kiszűrésére: elektroszmog, radioaktívsugárzás, nehézfémterhelés, tartósítószerek, vegyszerek szervezetre káros hatásainak vizsgálata, betegségek megelőzésére, bizonyos hiányok bemérése, és táplálkozási tanácsadás.
Szűrési területek:

  1. Geopatogén zónák,
    avagy mire figyeljünk, sokat használt helyiségeink berendezésénél?
    Vízerek, törésvonalak, földsugárzás, amik az emberi szervezetre hatnak. Immunrendszerünket gyengíti, hosszútávon betegségek kialakulását segíti elő.
  2. Anyagcsere és táplálék
    Ha gyakoriak az egészségügyi panaszok, kiváltó okai lehetnek a nem megfelelően működő anyagcserefolyamatok és a szervezetben maradt lebontatlan táplálékanyagok maradványai.
  3. Ásványi anyagok és vitaminok
    Napi étkezéseink nem tartalmazzák a megfelelő ásványi anyag és vitamin mennyiséget: fagyasztott, mélyhűtött ételek gyakorisága, kimerített termőföldek, zöldségek frissességét gyengíti a hosszú szállítási idő, táplálkozási szokásaink is megváltoztak. Fokozott odafigyelést igényelnek, akik dohányoznak, gyógyszert szednek, stressz alatt állnak, sportolók, fiatalok, betegségben szenvedők stb.
  4. Elektroszmog
    Elektromos készülékeink a környezetünkben (lakásunkon, munkahelyünkön):konnektorok elhelyezkedése, mikrohullámú sütő, mobil telefon, TV, ventillátorok stb. hatása.
  5. Nehézfémek
    Étkezésünkre vannak hatással: növényvédőszerek, gyomirtók, az élelmiszerek csomagolása (pl. alufólia), a dobozos italok, konzervek. A szennyezett levegővel (dohányzás, benzingőz, repülőgépek) is bekerülnek nehézfémek a szervezetünkbe, de fokozottan érdemes odafigyelni a dezodorok, fodrászati vegyszerek, festékek használatára is.
  6. Vegyianyagok
    Miről mesélnek az E-betűk az ételeinkben? Tartósítószerek, mesterséges ételszínezékek, ízfokozók. Egyéb anyagok: gyógyszermaradványok, festékanyagok, permetezőanyagok
  7. Radioaktívanyagok
    Csernobili katasztrófa és következményei, atombomba-kísérletek, ipari sugárzások, orvosi vizsgálatok következtében fellépő sugárzások. Sejtek módosulnak, amik betegségek okozói lehetnek, súlyos esetben meddőséget okoznak, daganatos betegségek kialakulásához vezetnek.
  8. Stressz és érzelmi terhelés
    Felpörgött világunk tele van kihívásokkal, amik mindenki számára megterhelőek. Ez hatással van az idegrendszerünkre, ami az egész szervezetünket irányítja.

Szólj hozzá!

Címkék: akció debrecen olcsó ajánlat kupon

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponneked.blog.hu/api/trackback/id/tr843061463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása